• Verzending binnen België vanaf slechts € 4
  • Afhalen mogelijk in Brasschaat
  • 1 klein kaarsje gratis vanaf € 50

Hallo en nogmaals welkom bij Mel'tz Antwerp!

 

Laat me me even voorstellen...

Ik ben Melissa, geboren op 12 januari 1984, gelukkig getrouwd sinds 2006 en mama van 3 kinderen.

 

Het creatief bezig zijn is al iets wat sinds kindsbeen af in mij zit. Ik kon me uren bezig houden met tekenen, knutselen, dingen bedenken en omzetten in allerlei creaties.

Nu, zoveel jaren later, is dat nog iets wat voor mij enerzijds ontspanning en anderzijds uitdaging brengt. Ik vind het heerlijk wanneer één van mijn gekke ideeën zich ontpopt tot een tastbaar item.

 

Behalve dat, ben ik ook een echte kaarsenmadam. Ik heb veel mooie herinneringen aan de vele kaarsjes die voor gezelligheid zorgden wanneer ik bij mijn grootouders bleef logeren.

Die gezelligheid wil ik graag verder laten leven maar dan met extra aandacht voor ecologie en duurzaamheid.

Het begon met geurkaarsen en wasmelts, later kwamen er ook geurstokjes bij. Alle producten die je bij Mel'tz Antwerp vindt, zijn handgemaakt in eigen huis, op plantaardige basis en bovendien vegan!

 

Daarnaast wil ik mijn producten zo puur mogelijk houden. Ik maak alles met enkel de essentiële ingrediënten en je zal er niets synthetisch in terug vinden.

Terwijl ik me verdiep in hoe geuren een invloed kunnen hebben op sfeer, de mens en hun humeur, ga ik op zoek naar heerlijke geuren die je niet in de winkel kan terugvinden.

Kortom, wil je je laten meevoeren in de wondere wereld van geuren? Dan ben je bij hier aan het juiste adres!

 

Alvast veel plezier in je ontdekkingsreis!