FAQ

 

Zijn de producten écht vegan?

Ja! Al onze producten zijn volledig plantaardig en cruelty free. Ook zijn al onze ingrediënten volledig te traceren.

Wij hebben in contact gestaan met Be Vegan, de Belgische Veganismevereniging, en ook zij hebben bevestigd dat onze producten volledig aan alle vereisten voldoen.

 

Hoe de geurkaarsen gebruiken?

Al onze geurkaarsen hebben een houten wiek. Deze kan je gewoon aansteken zoals elke andere kaars.

Wij raden wel aan, om telkens wanneer je de kaars opnieuw aansteekt, het verkoolde stukje van de wiek af te breken. Zo wordt de vlam niet te groot en heb je het langst plezier van je kaars.

 

Hoe lang brandt een kaars?

De gewone kaarsen hebben een brandduur van gemiddeld 20 uren.

De kleinere kaarsjes (bedankjes) hebben een brandduur van gemiddeld 8 uren.

 

Welke betaalmethoden zijn er?

Op de website kan je betalen met Bancontact, Paypal en Ideal.

 

Wat is de levertermijn?

Wij proberen alle bestellingen ten laatste binnen de 3 werkdagen te verzenden. Dit geldt voor de producten die we op voorraad hebben. Producten die op aanvraag worden gemaakt, worden zo snel mogelijk gemaakt en verzonden. Echter dient hier rekening te worden gehouden met eventuele levertermijnen van grondstoffen.

Wanneer uw bestelling is verzonden, krijgt u een verzendbevestiging per mail.

 

Wat met het verpakkingsmateriaal?

Mel'tz schenkt veel aandacht aan ecologie en duurzaamheid. Echter is het noodzakelijk om onze producten goed te verpakken om ze ongeschonden bij de klant te krijgen.

Wij blijven echter onze waarden trouw en gebruiken enkel verpakkingsmateriaal dat gemaakt is uit gerecycleerde materialen en die op hun beurt opnieuw gerecycleerd kunnen worden. Verder proberen we zoveel mogelijk het verpakkings-en opvulmateriaal dat we zelf ontvangen te hergebruiken.