• Verzending binnen België vanaf slechts € 4
  • Afhalen mogelijk in Brasschaat
  • 1 klein kaarsje gratis vanaf € 50

Mel'tz Antwerp : Wie zijn we?

Gepubliceerd op 12 juli 2020 om 10:30

Mel'tz Antwerp_sojakaarsen_logo

Mel'tz Antwerp... je bent ons misschien al tegengekomen op het web, Facebook, Instagram of Pinterest...

Maar wie is het gezicht achter Mel'tz? Wat willen we doen en waarom? Wel, dat vertel ik je graag in deze allereerste blogpost!

Wie is het gezicht achter Mel'tz Antwerp?

 

Laat ik beginnen met me voor te stellen...

Ik ben Melissa, geboren op 12 januari 1984, gelukkig getrouwd sinds 2006 en mama van 3 kinderen.

 

Het creatief bezig zijn is al iets wat sinds kindsbeen af in mij zit. Ik kon me uren bezig houden met tekenen, knutselen, dingen bedenken en omzetten in allerlei creaties.

Nu, zoveel jaren later, is dat nog iets wat voor mij enerzijds ontspanning en anderzijds uitdaging brengt. Ik vind het heerlijk wanneer één van mijn gekke ideeën zich ontpopt tot een tastbaar item.

 

En zo is het ook begonnen met Mel'tz... wat begon met een klein experimentje in de keuken, is uitgegroeid tot mijn eigen label.

Kleine funfact : Mel'tz is een samenstelling van deels mijn naam en deels van een product, uit het assortiment. Melissa's wasmelts wat iets teveel een tongbreker... :)

Wat maakt de producten van Mel'tz Antwerp anders?

 

Met Mel'tz wil ik in de eerste plaats sfeer creeëren. Niets is zo gezellig dan een kaars aansteken, niet?

Ik ben zelf in elk geval een "kaarsenmadam" en vind het heerlijk wanneer de zalige geur van een kaars zich in een ruimte verspreidt.

 

Die sfeer wil ik brengen op een duurzame en ecologische manier. Dit doe ik door gebruik te maken van sojawas. Dit is gezonder en beter voor het milieu. Al de producten die ik maak zijn 100% plantaardig en handgemaakt in eigen huis. Synthetische stoffen ban ik volledig, ik wil de producten zo puur mogelijk houden.

Waarom deze blog?

 

Via de blog wil ik jullie graag meenemen in de wondere wereld van mijn sojakaarsen, hun geuren en hun invloed op het menselijk gemoed.

 

Alvast veel leesplezier!

Mel'tz Antwerp_sojakaarsen_owner

 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.